El teu col·laborador lingüístic de confiança

Vam néixer a Barcelona el 2008, iniciativa d’un equip d’experts professionals en la gestió de projectes i traducció en l’àmbit empresarial.

La nostra dilatada experiència en el sector, en participar i desenvolupar amb èxit, durant anys, diversos projectes per a clients de diferents àrees, ens va motivar a emprendre un projecte personal propi.

La nostra xarxa de traductors i revisors, seleccionats curosament i treballant al país de destinació, ens permet garantir la màxima qualitat lingüística i assessorament cultural.

Comptar amb un equip fidelitzat de traductors professionals, nadius, qualificats i experts ens ha ofert l’oportunitat de treballar amb una infraestructura en xarxa.

D’aquesta manera, podem optimitzar els nostres recursos i oferir traduccions professionals d’alta qualitat a preus competitius.

Col·laborem amb prestigioses agències internacionals, amb les quals compartim la mateixa filosofia d’empresa, l’exigència de qualitat i garantia del mateix sistema de gestió.

Proporcionant-te un món d’idiomes

Consulta les possibles combinacions lingüístiques.

Traduccions professionals. Més de 25 anys d’experiència.

“Els límits del meu llenguatge són els límits del meu món”

Ludwig Wittgenstein

Sol·licitar un pressupost

Filosofia

A Dedicat, sabem que aconseguir una bona traducció és una tasca complexa on un error pot tenir un impacte desastrós per a una empresa.

Comptar amb un especialista lingüístic reconegut al teu costat permet delegar, amb total confiança, les teves necessitats de traducció. La nostra vocació és clara: oferir als professionals un servei lingüístic complet i d’alta qualitat, vetllant per respectar i transmetre en cada text els valors dels clients.

Els nostres valors

Garantia de qualitat

Totes les nostres traduccions passen per un procés de revisió. Cada traducció es confia al millor traductor segons el seu perfil. Treballem en equips. No fem servir traducció automàtica.

Compromís

Gestor propi: assignem un únic responsable per documentar, coordinar i gestionar les teves feines. Sempre sabràs amb qui has de parlar. Planificació estrictament controlada: puntualitat i compromís.

Capital humà

La nostra xarxa de traductors i revisors, seleccionats curosament i treballant al país de destinació, ens permet garantir la màxima qualitat lingüística i assessorament cultural.

Competitivitat

Tarifes competitives: pressupostos personalitats i acords anuals. Xarxa sòlida de traductors nadius i experts de tot el món.

Flexibilitat

Respectem el format i la presentació dels documents originals, ja siguin text, àudio o vídeo. Lliurem els projectes en el format que més s’adeqüi a les teves necessitats.

Confidencialitat absoluta

Tracte personal basat en la fidelitat i la transparència. Signem acords de confidencialitat per assegurar la privacitat total dels teus projectes.

Testimonis

Abrir el chat